CX inspiration

In een gezellig uitziend familiehotel krijg ik een kamer op de 4de verdieping. De jongeman aan de receptie zegt: We hebben helaas geen lift. maar ik zal uw koffer even naar boven dragen." Na vijf treden draait hij zich om en zegt: "Ik ga even heel snel want ben alleen beneden. Loopt u vooral in uw eigen tempo." en hij sprint omhoog. Als ik hem er later over spreek legt hij uit: "Dit is een baantje naast mijn studie. Ik begrijp dat het voor sommige mensen zwaar is om bagage die 4 trappen

op te dragen. Ik doe 4 keer per week aan rugby en voor mij is dat helemaal geen punt. Dus doe ik dat even voor de gasten."

#positiefverrast #loyaleklanten


Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon

Be a SociaLight and  Follow Us:

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon

© 2017 Customer Delight. All rights reserved.

Website by SeeDesine.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon