CX inspiration

January 30, 2018

In een gezellig uitziend familiehotel krijg ik een kamer op de 4de verdieping. De jongeman aan de receptie zegt: We hebben helaas geen lift. maar ik zal uw koffer even naar boven dragen." Na vijf treden draait hij zich om en zegt: "Ik ga even heel snel want ben alleen beneden. Loopt u vooral in uw eigen tempo." en hij sprint omhoog. Als ik hem er later over spreek legt hij uit: "Dit is een baantje naast mijn studie. Ik begrijp dat het voor sommige mensen zwaar is om bagage die 4 trappen

 

op te dragen. Ik doe 4 keer per week aan rugby en voor mij is dat helemaal geen punt. Dus doe ik dat even voor de gasten."

#positiefverrast  #loyaleklanten  

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts
Recent Posts

January 30, 2018

January 29, 2018

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon

© 2017 Customer Delight. All rights reserved.

Website by SeeDesine.

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon

Be a SociaLight and  Follow Us:

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon