'Welkom in mijn huis'

Op het dakterras van boetiekhotel Colonel's Retreat geniet ik van ontbijt met zelfgebakken bananenbrood en vers fruit. "Welkom in mijn huis' zegt de eigenaresse als ze langs komt lopen. "Zo voelt het inderdaad wel. Hoe doe je dat?", vraag ik. "Ik vraag mijn medewerkers om de gasten te ontvangen alsof het thuis is."

Als ik aankom weet de guard mijn naam. Er is daarom geen receptie, maar een medewerker begeleidt mij naar de kamer (die geen nummer heeft). Ik krijg een drankje naar wens en geef dan mijn paspoort even af voor een kopietje. De creditkaart is niet nodig. "Bij de reservering hebben ze hun creditkaartnummer al gegeven, dus die kamer wordt echt wel betaald. Gasten kunnen iets uit de koelkast pakken, en het is onze ervaring dat dat altijd betaald wordt."

Als je 's avonds wilt dineren kun je van te voren bestellen. de gerechten worden volgens grootmoeders recept bereid en dat duurt even. Als ik 's avonds aankom zonder gegeten te hebben, kan dat alsnog, als ik akkoord ben dat het 45 minute duurt. Geen problem natuurlijk, en lekker!!


Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon