'Welkom in mijn huis'

January 29, 2018

Op het dakterras van boetiekhotel Colonel's Retreat geniet ik van ontbijt met zelfgebakken bananenbrood en vers fruit. "Welkom in mijn huis' zegt de eigenaresse als ze langs komt lopen. "Zo voelt het inderdaad wel. Hoe doe je dat?", vraag ik. "Ik vraag mijn medewerkers om de gasten te ontvangen alsof het thuis is."

Als ik aankom weet de guard mijn naam.  Er is daarom geen receptie, maar een medewerker begeleidt mij naar de kamer (die geen nummer heeft). Ik krijg een drankje naar wens en geef dan mijn paspoort even af voor een kopietje. De creditkaart is niet nodig. "Bij de reservering hebben ze hun creditkaartnummer al gegeven, dus die kamer wordt echt wel betaald. Gasten kunnen iets uit de koelkast pakken, en het is onze ervaring dat dat altijd betaald wordt."

Als je 's avonds wilt dineren kun je van te voren bestellen. de gerechten worden volgens grootmoeders recept bereid en dat duurt even. Als ik 's avonds aankom zonder gegeten te hebben, kan dat alsnog, als ik akkoord ben dat het 45 minute duurt. Geen problem natuurlijk, en lekker!!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts
Recent Posts

January 30, 2018

January 29, 2018

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon

© 2017 Customer Delight. All rights reserved.

Website by SeeDesine.

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon

Be a SociaLight and  Follow Us:

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon